€10 korting per nacht bij online reservering

4 sterren hotel in het hart van Brugge

The Swan Hotel Collection

Als u op zoek bent naar een stijlvol 4 sterren hotel in het hart van Brugge, dan bent u bij The Swan Hotel Collection aan het goede adres. In Hotel Aragon overnacht u in Engelse stijl aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Grand Hotel Casselbergh is een 4 sterren hotel met een aristocratisch karakter waar u binnentreedt in een wereld van historische schoonheid en luxe. In Hotel The Peellaert – Adults Only, enkel toegankelijk voor meerderjarigen, geniet u van rust en sereniteit. Onze hotels zijn gelokaliseerd op minder dan honderdvijftig meter van De Markt waardoor ze de perfecte uitvalsbasis vormen voor een weekendje in Brugge.

4 sterren hotel met diverse kamertypes en eigen parking

In elk 4 sterren hotel van The Swan Hotel Collection heeft u de keuze uit diverse kamertypes, van Standaard tot Deluxe en Suites. Zo vindt u steeds een kamer aangepast aan uw behoeften en op maat van uw budget. Verkiest u een kamer met privébalkon of kitchenette, of met uitzicht op de Reien of Het Belfort? Contacteer ons gerust: ons personeel adviseert u graag bij de keuze van uw hotelkamer. De authentieke sfeer van Brugge wordt doorgetrokken in onze kamers. In elk 4 sterren hotel van The Swan Hotel Collection geniet u van een uitmuntende service, kwalitatieve infrastructuur en een topligging. Onze hotels beschikken over een eigen parking.

Vergaderen in een 4 sterren hotel

Wenst u een event te organiseren in een 4 sterren hotel of zoekt u een stijlvol decor voor een zakelijke meeting in Brugge? Dan bent u bij The Swan Hotel Collection aan het geknipte adres. Hotel The Peellaert- Adults Only herbergt een luxueuze meeting room met een capaciteit van 25 gasten. Hier vergadert u in stijl achter een historisch beschermde voorgevel en geniet u van een beveiligde hotelparking. Grand Hotel Casselbergh herbergt tien meeting rooms met diverse capaciteiten tot 150 gasten en beschikt over een ondergrondse hotelparking met autolift.

Luxueus 4 sterren hotel in Brugge.

Wellness in een luxueus 4 sterren hotel

Ook voor wellness in een luxueus 4 sterren hotel bent u bij The Swan Hotel Collection aan het juiste adres. In Hotel The Peellaert Adults Only kan u voor een portie gezonde ontspanning afzakken naar de zestiende-eeuwse kelders die werden omgevormd tot wellnesscenter. Hier geniet u na een dagje kuieren in Brugge van sauna, stoombad, relaxatie- en fitnessruimte. In Grand Hotel Casselbergh baadt u in een exotisch ingerichte spa met sauna en stoombad onder de stenen gewelven van de historische kelder. Massages kunnen geboekt worden op aanvraag. Eveneens bevindt er zich een fitnessruimte in dit 4 sterren hotel. Onze hotels genieten hoge scores op beoordelingssites. Boek nu rechtstreeks bij ons en geniet steeds van de voordeligste prijs!

Top hotels
Top locaties
4 sterren hotel hotel hotels weekendje Brugge
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
4 sterren hotel hotel hotels weekendje Brugge
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
4 sterren hotel hotel hotels weekendje Brugge
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
4 sterren hotel hotel hotels weekendje Brugge
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89