€10 korting per nacht bij online reservering

5 sterren hotel in het hart van Brugge

The Swan Hotel Collection

Hotel Dukes’ Palace in Brugge is een uniek 5 sterren hotel in Vlaanderen. Hier overnacht u in luxe en geniet u van weelderige ruimtes met authentieke meubelen in gesofisticeerde materialen. Denk aan lambriseringen, kroonluchters en originele wandbekledingen. Dit uniek 5 sterren hotel in Brugge, voormalige residentie van de Bourgondische adel, is de geliefkoosde logeerplek van zowel binnen- als buitenlands adellijk en koninklijk bloed.

Exclusief tafelen in een 5 sterren hotel

In de bar van dit exclusief 5 sterren hotel geniet u van een glas wijn of champagne waarmee u zich op het terras kan zetten met uitzicht op de binnentuin, de grootste van centrum Brugge. Hier wordt u een gevoel van rust en sereniteit gewaar. Heerlijk tafelen kan in Restaurant Dukes van Hotel Dukes’ Palace, de perfecte setting voor een gezellige lunch, een drink met vrienden of een zakelijke meeting. In deze verborgen oase van gastvrijheid in het hart van Brugge geniet u van een verfijnde keuken met respect voor de seizoenen en geïnspireerd door streekproducten.

Exclusief tafelen in een 5 sterren hotel.

Vergaderen en wellnessen in een 5 sterren hotel

Hotel Dukes’ Palace in Brugge beschikt over uitstekende vergaderfaciliteiten in zeven meeting rooms met diverse capaciteiten tot 120 gasten, en staat garant voor een onberispelijke persoonlijke service. Meetings en events vinden in stijl plaats in dit exclusief luxehotel. Bovendien beschikt dit 5 sterren hotel over een beveiligde parking met 120 parkeerplaatsen. Wenst u het hoofd leeg te maken na een zakelijke meeting? In de luxueus ingerichte spa geniet u naast de klassieke wellness faciliteiten zoals sauna, stoombad en massage van infraroodcabines, UV-stralers en een zoutwand met kristallen uit het Himalaya-gebergte die hetzelfde heilzaam effect heeft op de huid als baden in de Dode Zee.

Dit unieke 5 sterren hotel in Brugge is het absolute paradepaardje van The Swan Hotel Collection.

Uniek 5 sterren hotel in Vlaanderen

Dit unieke 5 sterren hotel in Brugge is het absolute paradepaardje van The Swan Hotel Collection. Dit riant gedecoreerde hotel biedt zijn gasten een exclusieve vijfsterrenservice. In dit 5 sterren hotel kan u 24/7 room service bestellen. U wil kaviaar om middernacht? Ons team van medewerkers staat dag en nacht voor u klaar om aan uw wensen te voldoen. Bovendien brengt een bagagedrager uw valiezen naar uw kamer. Zoals het een waar 5 sterren hotel betaamt, streven wij naar perfectie om u een memorabel verblijf te garanderen. Dit luxehotel in Brugge met hoogstaande service is uniek in Vlaanderen. Boek nu of contacteer ons voor meer informatie.

Top hotels
Top locaties
5 sterren hotel hotel 5 sterren hotel in Brugge 5 sterren hotel Brugge
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
5 sterren hotel hotel 5 sterren hotel in Brugge 5 sterren hotel Brugge
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
5 sterren hotel hotel 5 sterren hotel in Brugge 5 sterren hotel Brugge
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
5 sterren hotel hotel 5 sterren hotel in Brugge 5 sterren hotel Brugge
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89