€10 korting per nacht bij online reservering

Bar en terras in luxehotel in Brugge

The Swan Hotel Collection

Bent u op zoek naar een luxehotel met bar en terras in Brugge waar u gezellig kan aperitieven, een seminarie of zakelijke meeting in een ongedwongen sfeer kan afsluiten of heerlijk tot rust kan komen na een ontspannend dagje rondkuieren in Brugge? Dan bent u bij The Swan Hotel Collection aan het juiste adres! Al onze hotels beschikken over een bar en enkele over een terras waar u in stijl geniet.

Hotel met bar en terras van The Swan Hotel Collection

In de hotelbars van The Swan Hotel Collection kan u gezellig aperitieven of nagenieten van een meeting of een uitstapje naar Brugge. In al onze hotels met bar en terras heerst een aangename, rustige sfeer waardoor u optimaal kan genieten. De hotelbars van The Swan Hotel Collection bieden u een uitgebreid assortiment aan softdrinks en alcoholische dranken, en in de loungebars van Grand Hotel Casselbergh en Hotel Dukes’ Palace zijn ook cocktails verkrijgbaar.

Hotel met bar en terras van The Swan Hotel Collection.

De bar en terras van Hotel Dukes’ Palace

Hotel Dukes’ Palace biedt met zijn bar en terras een exclusieve setting voor een gezellige drink met vrienden of zakenpartners. In deze bar met uitzicht op de grootste binnentuin van centrum Brugge komt u volledig tot rust en ontdekt u een verborgen oase van gastvrijheid in het hart van de stad. In deze bar en terras zijn hapjes en snacks verkrijgbaar en geniet u van een vijfsterrenbediening, binnen in de bar of op het terras in de tuin.

De loungebars in de hotels van The Swan Hotel Collection zijn dagelijks geopend.

Bar en terras van onze hotels dagelijks geopend

De loungebars in de hotels van The Swan Hotel Collection zijn dagelijks geopend. Hotel Aragon en Hotel The Peellaert – Adults Only openen hun bar en terras (Hotel The Peellaert) om 12u30 en sluiten om 23u, en in de loungebars van Grand Hotel Casselbergh en Hotel Dukes’ Palace kan u genieten van een glas van 12u tot middernacht. The Swan Hotel Collection biedt u ontspanningsmogelijkheden binnen het hotel. Indien u rechtstreeks uw verblijf bij ons boekt, geniet u steeds van het meest voordelige tarief. Contacteer ons gerust voor meer informatie!

Top hotels
Top locaties
luxehotel Brugge luxehotel hotel hotels
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
luxehotel Brugge luxehotel hotel hotels
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
luxehotel Brugge luxehotel hotel hotels
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
luxehotel Brugge luxehotel hotel hotels
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89