€10 korting per nacht bij online reservering

Beste Hotels België

The Swan Hotel Collection

De hotels van The Swan Hotel Collection behoren tot de beste hotels van België. Dankzij ons gedreven team van professionals geniet u bij ons van een exclusieve vier- en vijfsterrenservice. Wij staan garant voor kwaliteit en authenticiteit, zowel qua service als qua infrastructuur in kwalitatief hoogwaardige materialen. Wie op zoek is naar een luxueus verblijf in Brugge in één van de beste hotels van België, zit goed bij The Swan Hotel Collection.

Beste Hotels België met positieve reviews

Wij zijn trots dat onze hotels behoren tot de beste hotels van België. Al onze hotels genieten een hoge ranking en positieve beoordelingen op reviewsites. Hotel Aragon behaalt een score van 4,7/5 op Hotels.com, Hotel The Peellaert – Adults Only geniet een score van 8,9/10 op Booking.com, en Grand Hotel Casselbergh bekleedt op TripAdvisor de vierde plaats in de Top 5 van België. Onze medewerkers streven elke dag naar perfectie en halen hun voldoening uit het behalen van positieve beoordelingen door hotelgasten. Voor onze gasten is enkel het beste goed genoeg. 

Wij zijn trots dat onze hotels behoren tot de beste hotels van België.

Beste Hotels België: prijzen en erkenningen

De hotels van The Swan Hotel Collection krijgen regelmatig prijzen en erkenningen toegereikt voor hun topkwaliteit in infrastructuur, service en locatie. De combinatie van deze drie pijlers maakt dat deze hotels tot de beste hotels van België behoren. Zo behoort Hotel Aragon volgens TripAdvisor tot de Top 5 van België en geniet Hotel The Peellaert – Adults Only een Certificate of Excellence. Grand Hotel Casselbergh is volgens Trivago Best 4* Hotel van België, het Best Hotel of Belgium volgens Hotelspecials.nl en won de TripExperts’ Choice Award 2018. Op zoek naar de beste hotels in België? Zoek niet langer!

Op zoek naar de beste hotels in België?

Beste Hotels België: Hotel Dukes’ Palace

Hotel Dukes’ Palace is het paradepaardje van The Swan Hotel Collection. Het is het enige vijfsterrenhotel in Vlaanderen en ademt historische pracht en praal uit. Hotel Dukes’ Palace behaalde Recognition of Excellence op Hotelscombined en is volgens Condé Nast Traveler het 4th Best 5* Hotel of Northern Europe. Restaurant Dukes, gelegen in Hotel Dukes’ Palace, geniet een vermelding in de Michelingids. Niet voor niets behoort dit hotel tot de beste hotels van België. Hier geniet u een exclusieve vijfsterrenservice. Boek vandaag nog bij ons, en geniet van de laagste prijsgarantie.

Top hotels
Top locaties
beste hotels beste hotels belgie hotels hotel
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
beste hotels beste hotels belgie hotels hotel
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
beste hotels beste hotels belgie hotels hotel
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
beste hotels beste hotels belgie hotels hotel
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89