€10 korting per nacht bij online reservering

Boardrooms in een luxehotel in Brugge

The Swan Hotel Collection

Bent u op zoek naar boardrooms in Brugge om in stijl te vergaderen? In de hotels van The Swan Hotel Collection vergadert u in exclusieve boardrooms met een unieke, historische uitstraling. Bij ons geniet u van een uitmuntende persoonlijke service, optimale vergaderfaciliteiten en een luxueus kader waarmee u gegarandeerd indruk maakt op uw genodigden. Bovendien vergadert u in een hotel in Brugge in een werelderfgoedstad die veel te bieden heeft, op amper één uur rijden van Brussel.

Boardrooms met vier- en vijfsterrenservice

Indien u boardrooms nodig heeft om in selecte kring te vergaderen en dat het liefst doet in een luxueus kader, dan zit u goed bij The Swan Hotel Collection. Deze prestigieuze hotelgroep beschikt over exclusieve boardrooms in aristocratische stijl in het viersterrenhotel Grand Hotel Casselbergh en in Hotel Dukes’ Palace, een uniek vijfsterrenhotel in Vlaanderen. Ons hotelpersoneel verzorgt alles tot in de kleinste details zodat u zorgeloos kan vergaderen.

Deze prestigieuze hotelgroep beschikt over exclusieve boardrooms in aristocratische stijl.

Boardrooms met natuurlijk daglicht

Indien u op zoek bent naar boardrooms in Brugge waar voldoende natuurlijk daglicht binnenvalt voor een optimale concentratie, dan zit u goed bij The Swan Hotel Collection. De boardrooms in onze hotels in Brugge zijn voldoende licht zodat u in een optimale sfeer uw meeting kan laten doorgaan. Besprekingen met een beperkt aantal personen houdt u bij ons in stijl in onze historische zalen.

Onze boardrooms kunnen ook gebruikt worden als break-out rooms voor grotere evenementen.

Boardrooms als break-out rooms voor grote evenementen

Onze boardrooms kunnen ook gebruikt worden als break-out rooms voor grotere evenementen. Wilt u een presentatie geven voor een grote groep genodigden of een seminarie laten doorgaan voor een ruim publiek, dan kunnen onze boardrooms omgetoverd worden tot break-out rooms met het oog op een zo groot mogelijke capaciteit. Wil u uw zakelijke meeting in Brugge koppelen aan een overnachting in één van onze hotels in Brugge? Dan raden wij aan om rechtstreeks bij ons uw verblijf te boeken. Zo geniet u steeds van het meest voordelige tarief! Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Top hotels
Top locaties
Boardrooms Boardrooms luxehotel Brugge exclusieve boardrooms hotel
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
Boardrooms Boardrooms luxehotel Brugge exclusieve boardrooms hotel
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
Boardrooms Boardrooms luxehotel Brugge exclusieve boardrooms hotel
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
Boardrooms Boardrooms luxehotel Brugge exclusieve boardrooms hotel
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89