€10 korting per nacht bij online reservering

Boetiekhotel in het hart van Brugge

The Swan Hotel Collection

Bent u op zoek naar een eigenzinnig boetiekhotel in het hart van Brugge? The Swan Hotel Collection is een groep van luxe-, charme- en boetiekhotels in Brugge die uw verblijf naar ongekende hoogtes tilt door een uitstekende dienstverlening, exclusieve infrastructuur en topligging vlakbij De Markt in Brugge. Indien u zoekt naar een kleinschalig, luxueus hotel met een historisch karakter en een persoonlijke topservice in het centrum van Brugge, kan u niet beter overnachten dan in Hotel The Peellaert- Adults Only.

Boetiekhotel met aristocratisch karakter

Hotel The Peellaert – Adults Only van The Swan Hotel Collection is een exclusief boetiekhotel dat baadt in luxe. Deze negentiende-eeuwse aristocratische woning van Baron De Peellaert is een beschermd monument in empire en classicistische stijl. Hier heerst een intieme sfeer en harmonie die wordt versterkt door de exclusieve toegankelijkheid voor meerderjarigen. In dit kleinschalig, luxueus hotel met vijftig kamers komt u volledig tot rust in een adembenemend mooi decor. Gelegen vlakbij De Markt is The Peellaert – Adults Only het perfecte hotel voor koppels die een romantisch weekend naar Brugge plannen of op zoek zijn naar rust.

Hotel The Peellaert – Adults Only is een exclusief boetiekhotel dat baadt in luxe.

Boetiekhotel met diverse kamertypes

Dit boetiekhotel biedt u diverse kamertypes. Een Quality kamer is prachtig gedecoreerd en voorzien van alle comfort, terwijl een Executive kamer een historische sfeer uitstraalt door decoraties in warme kleuren. In een Deluxe kamer ontwaakt u als een aristocraat onder hoge plafonds met fresco’s, kroonluchters en rijke materialen. Een Junior Suite met apart salon voor afternoon tea dompelt u onder in historische schoonheid en luxe.

Dit boetiekhotel biedt u diverse kamertypes.

Vergaderen in een boetiekhotel met parking

Boetiekhotel The Peellaert – Adults Only beschikt over een historische vergaderzaal waar groepen tot 25 personen kunnen vergaderen. Achter de beschermde voorgevel van dit gebouw vergadert u in een verheven stijl. Hotel The Peellaert- Adults Only staat garant voor een uitmuntende persoonlijke service en optimale vergaderfaciliteiten. Om maximaal comfort te creëren voor u en uw zakenpartners beschikt het hotel over een beveiligde parking. Voor wie een stijlvolle vergaderplek zoekt in het centrum van Brugge.

Wellnessen in een boetiekhotel

De zestiende-eeuwse kelders van boetiekhotel The Peellaert – Adults Only zijn omgetoverd tot sfeervol ingericht wellnesscenter. In deze historische kelder baadt u in Romeinse sferen onder stenen gewelven. Hier geniet u van sauna, stoombad, fitness- en relaxatieruimte en kan u zichzelf trakteren op een deugddoende massage na een dagje kuieren in Brugge. Discover the fine art of hospitality. Boek nu en geniet van de voordeligste tarieven, of contacteer ons voor meer informatie.

Top hotels
Top locaties
Boetiekhotel boetiekhotels hotel luxueus hotel
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
Boetiekhotel boetiekhotels hotel luxueus hotel
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
Boetiekhotel boetiekhotels hotel luxueus hotel
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
Boetiekhotel boetiekhotels hotel luxueus hotel
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89