€10 korting per nacht bij online reservering

Brugge verkennen zoals u het wenst

The Swan Hotel Collection

U overnacht in één van onze hotels en u wil Brugge verkennen? Het team van The Swan Hotel Collection staat steeds voor u klaar met raad en daad om u een fantastisch verblijf te garanderen in de UNESCO-werelderfgoedstad. Onze hotels zijn gecentraliseerd rond De Markt, waardoor ze de perfecte uitvalsbasis vormen om de stad te verkennen. Boek nu rechtstreeks uw verblijf bij ons, en geniet van de laagste prijsgarantie. Wij geven u alvast enkele tips om de stad te verkennen.

Brugge verkennen te voet

Brugge is een prachtige stad om te voet te verkennen. Niet-begeleide wandelingen kan u maken op uw eigen tempo en in het gezelschap dat u verkiest. In onze hotels kan u een stadsplan verkrijgen waarop wij met plezier enkele bezienswaardigheden voor u aanduiden. Op www.visitbruges.be kan u thematische wandelingen downloaden die zijn uitgestippeld door Toerisme Brugge. Wilt u Brugge verkennen te voet onder begeleiding van een gids? Dat kan via begeleide wandelingen van Toerisme Brugge, Photo Tour Brugge, Tourist Run Brugge of Brugge Beer Walk.

Foto: Jan D'Hondt

Brugge verkennen op twee of vier wielen

Brugge verkennen op twee wielen? In de stad zijn er diverse fietsverhuurpunten en begeleide fietstochten van Green Bike Tour, Pink Bear Bike Tours of QuasiMundo Biketours Brugge. Avonturiers kunnen Brugge verkennen via Segway Brugge en romantische zielen kunnen de stadskern verkennen op een Vespa van Vespatours, zowel individueel als begeleid. Ook kan u de stad verkennen per minibus van City Tour die u een rondleiding geeft langs de mooiste bezienswaardigheden met privé-uitleg via koptelefoon in zestien talen.

Foto: Jan D'Hondt

Brugge verkennen vanuit de lucht of op het water

Wilt u Brugge verkennen op een avontuurlijke, romantische manier? Bruges Ballooning organiseert luchtballonvaarten, in de ochtend met champagneontbijt en tijdens de avond met een hapje en drankje. U wordt opgehaald aan en teruggebracht naar het hotel waar u verblijft. Of u kan Brugge bewonderen vanop het water: zo krijgen de mooiste, idyllische plekken nog meer charme. U kan inschepen bij één van de vijf aanlegplaatsen en Brugge verkennen tijdens een half uur durend boottochtje op de Brugse Reien die u de mooiste plekken vanuit een andere hoek laat bewonderen.

Brugge verkennen per koets of fietskoets

Ook kan u Brugge verkennen per koets. Onder begeleiding van een koetsier die u deskundige uitleg geeft bij de bezienswaardigheden rijdt u door de kronkelstraten. Een koetstocht start op de Markt en houdt halverwege halt aan het Begijnhof. Op een ecologische manier de meest romantische plekken en historische monumenten ontdekken, kan met een persoonlijke gids per fietskoets. Wenst u meer informatie? Het team van The Swan Hotel Collection staat voor u klaar! Contacteer ons gerust.

Top hotels
Top locaties
Brugge verkennen Brugge Brugge verkennen te voet hotel
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
Brugge verkennen Brugge Brugge verkennen te voet hotel
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
Brugge verkennen Brugge Brugge verkennen te voet hotel
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
Brugge verkennen Brugge Brugge verkennen te voet hotel
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89