€10 korting per nacht bij online reservering

Business hotel in het hart van Brugge

The Swan Hotel Collection

Wenst u een event te organiseren in Brugge of zoekt u een stijlvolle locatie voor een zakelijke meeting in het hart van de stad? In elk business hotel van The Swan Hotel Collection vergadert u in een verheven stijl door de uitmuntende persoonlijke service, vergaderfaciliteiten en infrastructuur. Indien u een meeting room nodig heeft van uitzonderlijk kaliber voor een belangrijke vergadering, business event of training, kan u niet mooier zitten dan achter de historisch beschermde gevels van The Swan Hotel Collection. Vergaderen in Brugge? Wees welkom!

Business hotel voor residentiële seminaries

De perfecte locatie voor residentiële seminaries vindt u in elk business hotel van The Swan Hotel Collection. Onze business hotels bieden vergaderzalen voor meetings & events met diverse capaciteiten tot 150 personen en zijn gelegen op een unieke locatie vlakbij De Markt van Brugge. Bij ons vergadert u in het hart van de stad achter een stijlvolle gevel. Ons team van medewerkers verzorgt alles tot in de kleinste details. In een business hotel van The Swan Hotel Collection maakt u een blijvende indruk op uw zakenpartners.

De perfecte locatie voor residentiële seminaries vindt u in elk business hotel van The Swan Hotel Collection.

Business hotel voor individuele corporate gasten

Indien u of uw zakenpartners of medewerkers wensen te overnachten, dan is dat perfect mogelijk. Elk business hotel van The Swan Hotel Collection biedt u de keuze uit diverse kamertypes om in stijl te overnachten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de trip huiswaarts en hoeft het geen probleem te vormen indien de meeting uitloopt. Ook als individuele corporate gast bent u bij ons welkom. In elk business hotel van The Swan Hotel Collection kan u verblijven voor een korte of lange periode, voor een meerdaagse training of seminarieweek bijvoorbeeld.

In elk business hotel van The Swan Hotel Collection kan u verblijven voor een korte of lange periode.

Troeven van een business hotel van The Swan Hotel Collection

In elk business hotel van The Swan Hotel Collection geldt een rookverbod, zijn huisdieren niet toegelaten en is gratis draadloos internet beschikbaar. In onze vergaderruimtes, van board rooms tot plenaire zalen, valt voldoende natuurlijk daglicht binnen. Wij bieden vergaderpakketten op maat en de centralisatie van meeting, catering en overnachting op één locatie. In Hotel Dukes’ Palace is in house catering voorhanden: u kan heerlijk lunchen of dineren in Restaurant Dukes. Zowel Hotel The Peellaert – Adults Only als Grand Hotel Casselbergh en Hotel Dukes’ Palace beschikken over een sfeervolle bar en wellnesscenter. Boek nu of contacteer ons voor meer informatie.

Top hotels
Top locaties
Business hotel hotel business hotels Vergaderen in Brugge
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
Business hotel hotel business hotels Vergaderen in Brugge
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
Business hotel hotel business hotels Vergaderen in Brugge
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
Business hotel hotel business hotels Vergaderen in Brugge
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89