€10 korting per nacht bij online reservering

Citytrip naar Brugge

The Swan Hotel Collection

Plant u een citytrip naar Brugge? Wij zetten graag voor u op een rijtje welke klassiekers u absoluut niet mag missen indien u een uitstapje naar Brugge maakt. Overnachten doet u in stijl in één van de hotels van The Swan Hotel Collection. Onze hotels zijn centraal gelegen ten opzichte van de belangrijkste bezienswaardigheden en zijn daarom de perfecte uitvalsbasis voor een citytrip naar Brugge.

Toeristische citytrip naar Brugge

De Rozenhoedkaai is één van de meest gefotografeerde plekken van Brugge. Hier geniet u samen met uw geliefde van een tijdloos decor en maakt u een gepersonaliseerde postkaart. Indien u een citytrip naar Brugge maakt, dan moet u beslist een bezoekje brengen aan De Burg, de voormalige uitvalsbasis van de Graaf van Vlaanderen. Op de Brugse Reien ontdekt u wondermooie stillevens, prachtige bruggen en idyllische tuinen. Zoekt u nog een overnachtingsplaats in Brugge? Onze hotels zijn centraal gelegen rond de bezienswaardigheden.

Plant u een citytrip naar Brugge?
Foto: Jan D'Hondt

Religieuze citytrip naar Brugge

Wie een citytrip naar Brugge maakt, kan niet om het religieuze karakter van de stad heen. De Onze-Lieve-Vrouwkerk herbergt een rijke kunstcollectie met het wereldberoemde ‘Madonna met Kind’ van Michelangelo alsook de praalgraven van Maria van Bourgondië en Karel de Stoute. Op de woonerven van de voormalige Godshuizen geniet u in stilte van pittoreske tuintjes en witgeschilderde gevels. In het Begijnhof met verstilde kloostertuin, bewoond door de zusters van de Orde van Sint-Benedictus, krijgt u een beeld van de vroegere leefwijze van de begijntjes.

Een citytrip naar Brugge is een absolute aanrader voor wie van geschiedenis houdt.
Foto: Jan D'Hondt

Historische citytrip naar Brugge

De stad Brugge ademt een historische sfeer uit. In het Groeningemuseum, het Sint-Janshospitaal, de Sint-Salvathorskathedraal en de Onze-Lieve-Vrouwekerk kan u onder meer de wereldberoemde werken van de grote Vlaamse Primitieven zoals Jan van Eyck en Hans Memling bewonderen. In het Hanzekwartier, voormalig belangrijk handelsknooppunt in Brugge, kan u nog steeds de sfeer van vroeger opsnuiven. Een citytrip naar Brugge is een absolute aanrader voor wie van geschiedenis houdt.

Culturele citytrip naar Brugge

Ook cultuur is niet weg te denken uit Brugge. Het Brugse Concertgebouw wordt geroemd vanwege zijn uitstekende akoestiek. In dit internationale muziek- en kunstencentrum geniet u van het beste van de hedendaagse dans en klassieke muziek, en kan u diverse hedendaagse kunstwerken bewonderen. Wie een citytrip naar Brugge maakt, moet beslist halt houden op De Markt met het Belfort, het praalgebouw van de stad, en ’s werelds beroemdste frietkoten. Plant u een citytrip naar Brugge en bent u nog op zoek naar een hotel? The Swan Hotel Collection ontvangt u met open armen! Contacteer ons voor meer informatie of boek nu rechtstreeks uw verblijf en geniet van de laatste prijsgarantie.

Top hotels
Top locaties
Citytrip Brugge Brugge citytrip hotel
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
Citytrip Brugge Brugge citytrip hotel
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
Citytrip Brugge Brugge citytrip hotel
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
Citytrip Brugge Brugge citytrip hotel
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89