€10 korting per nacht bij online reservering

Familiehotel Brugge

The Swan Hotel Collection

Plant u een weekend met de kinderen naar Brugge en bent u op zoek naar een gezellig familiehotel in Brugge? The Swan Hotel Collection is een groep van luxe-, charme- en boetiekhotels in Brugge die ruime familiekamers biedt aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In zowel Hotel Aragon als Grand Hotel Casselbergh en Hotel Dukes’ Palace bent u van harte welkom met uw kroost. Wij garanderen u een fantastisch en zorgeloos verblijf. Familiehotel Brugge nodig? Welkom bij The Swan Hotel Collection!

Familiehotel Brugge met ruime kamers

The Swan Hotel Collection in centrum Brugge biedt de perfecte overnachtingsplek voor gezinnen en families. In Grand Hotel Casselbergh en Hotel Dukes’ Palace kan u overnachten in duplex familiekamers. Hotel Aragon beschikt over ruime vakantieflats voor zes personen met kitchenette in het Aragon House. Onze hotels zijn strategisch gelegen vlakbij De Markt in Brugge en hebben een eigen parking en een publieke parking op wandelafstand. Voor een kindvriendelijk familiehotel in Brugge met ruime kamers ben je in Hotel Aragon, Grand Hotel Casselbergh of Hotel Dukes’ Palace aan het juiste adres.

Plant u een weekend met de kinderen naar Brugge en bent u op zoek naar een gezellig familiehotel in Brugge?

Familiehotel Brugge met kindvriendelijke faciliteiten

The Swan Hotel Collection biedt kindvriendelijke faciliteiten en is een uitstekende keuze indien u op zoek bent naar een familiehotel in Brugge. Zo kunnen babybedjes en plooibedden geplaatst worden op aanvraag en beschikken onze ontbijtruimtes en Restaurant Dukes in Hotel Dukes’ Palace over kinderstoelen. Mits tijdige reservatie kan u een beroep doen op onze babysitservice. Bij The Swan Hotel Collection geniet u van een rijkelijk gevuld ontbijt waardoor ook uw kinderen hun gading zullen vinden in ons aanbod. Onze hotels genieten hoge scores op beoordelingssites. Het beste familiehotel in Brugge aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding vindt u bij The Swan Hotel Collection.

Familiehotel Brugge: quality time met het gezin

Familiehotel in Brugge met centrale ligging nodig? Brugge biedt uitstekende mogelijkheden voor een gezellige uitstap met de kinderen. Zo herbergt de historische stad speeltuinen waar uw kroost zich kan uitleven en kan u een bezoek brengen aan het Archeologiemuseum of het Museum voor Volkskunde. Ook Boudewijn Seapark, het subtropisch zwembad S&R Olympia en een uitstap naar de Belgische kust zijn een aanrader. Familiehotel in Brugge nodig? Boek nu rechtstreeks bij ons en geniet van de voordeligste tarieven, of contacteer ons voor meer informatie.

Top hotels
Top locaties
Familiehotel Familiehotel Brugge gezellig familiehotel hotels
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
Familiehotel Familiehotel Brugge gezellig familiehotel hotels
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
Familiehotel Familiehotel Brugge gezellig familiehotel hotels
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
Familiehotel Familiehotel Brugge gezellig familiehotel hotels
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89