€10 korting per nacht bij online reservering

Foyers en lounges: ontspannen in stijl

The Swan Hotel Collection

In de stijlvol ingerichte foyers en lounges van de hotels van The Swan Hotel Collection in Brugge geniet u van een sfeervol kader en een gezellige informele drink met familie, vrienden of zakenpartners. U bent op zoek naar foyers en lounges in het hart van Brugge waar u in alle rust en sereniteit even op adem kan komen of een informele vergadering kan houden? Dan zit u goed in de hotels van The Swan Hotel Collection in Brugge.

Foyers en lounges afhuren

De foyers en lounges van onze hotels in Brugge zijn stijlvol gedecoreerd, waardoor u geniet van een ontspannende drink in een rustig, sfeervol kader. U verblijft met een grote groep in ons hotel en wenst onze foyers en lounges af te huren voor een informele drink? Dat kan! Zo kan u in onze sfeervolle foyers en lounges in alle privacy en intimiteit een drink organiseren of een informele vergadering plannen.

Foyers en lounges afhuren in onze hotels in Brugge.

Ontspannend koffiemoment in onze foyers en lounges

Indien u bij ons een meeting laat doorgaan in één van onze boardrooms of vergaderzalen, dan gaan de koffiepauzes door in de foyers en lounges van onze hotels. Hier geniet u van de perfecte break tussen twee vergadermomenten door. Ons hotelpersoneel bedient u op uw wenken met een uitmuntende persoonlijke dienstverlening waarmee u gegarandeerd indruk maakt op uw genodigden. Bij The Swan Hotel Collection geniet u steeds van een unieke locatie met een historische uitstraling.

Indien u bij ons een meeting laat doorgaan in één van onze boardrooms of vergaderzalen, dan gaan de koffiepauzes door in de foyers en lounges van onze hotels.

Ook niet-hotelgasten zijn welkom in onze foyers en lounges

Onze hotelgasten kunnen altijd terecht voor een gezellige drink in onze smaakvol gedecoreerde foyers en lounges, maar onze hoteldeuren staan ook open voor buitenstaanders. Ook Bruggelingen en dagjestoeristen die op uitstap zijn in Brugge zijn bij ons welkom om even op adem te komen. Overnacht u niet in één van onze hotels in Brugge of heeft u geen businessmeeting bij ons? Ook dan ontvangen wij u met open armen! Wenst u te overnachten in één van onze hotels in Brugge? Indien u rechtstreeks uw verblijf bij ons boekt, dan geniet u steeds van de laagste prijsgarantie. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Top hotels
Top locaties
hotel hotels foyers lounges
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
hotel hotels foyers lounges
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
hotel hotels foyers lounges
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
hotel hotels foyers lounges
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89