€10 korting per nacht bij online reservering

Grand Hotel Casselbergh, luxueuze klasse

The Swan Hotel Collection

Grand Hotel Casselbergh dompelt u onder in historische schoonheid en luxe en is een paradepaardje onder de viersterrenhotels in Brugge. Dit prestigieuze hotel met 118 kamers is gereconstrueerd uit een ruïne, bestaat uit een historisch gedeelte en een ‘state of the art’-vleugel en is een beschermd monument. Dit hotel herbergt een bar en lounges die het ideale decor vormen voor een heerlijke afternoon tea. Bij Grand Hotel Casselbergh ontspant u in een stijlvol decor met meubels uit hoogwaardige materialen. In de historische kelder komt u tot rust in de exotisch ingerichte spa. Voor een heerlijke lunch of diner kan u terecht in Restaurant Dukes, op wandelafstand van Grand Hotel Casselbergh.

Grand Hotel Casselbergh als uitvalsbasis om Brugge te verkennen

Dit hotel is de perfecte uitvalsbasis om het historisch stadscentrum van Brugge te verkennen. Het situeert zich vlakbij De Markt en de Vismarkt, op wandelafstand van De Burg en het stadhuis met de Basiliek van het Heilig Bloed. De authentieke sfeer van het middeleeuwse Brugge wordt doorgetrokken in de sfeerbeleving van dit hotel. Het hotel is ook de ideale uitvalsbasis voor een uitstapje naar de omliggende steden zoals Ieper, Damme of Knokke. Grand Hotel Casselbergh beschikt over een ondergrondse parking met autolift en er bevindt zich een publieke parking op vierhonderd meter afstand.

Grand Hotel Casselbergh als vergaderlocatie

In Grand Hotel Casselbergh bevinden zich tien vergaderruimtes met natuurlijke lichtinval. Sommigen zijn perfect voor een meeting met het directiecomité omwille van de intieme sfeer, anderen zijn de geknipte locatie voor een presentatie voor honderdvijftig gasten. Grand Hotel Casselbergh staat garant voor meetings & events met een excellente persoonlijke service en ruime vergaderfaciliteiten. In het volledige hotel geldt een rookverbod, zijn huisdieren niet toegelaten en is gratis draadloos internet beschikbaar.

Overnachten in Grand Hotel Casselbergh

In Grand Hotel Casselbergh kan u overnachten onder houten gewelven en baden in marmeren badkamers, waar u geniet van badproducten van L’ Occitane of The Swan Hotel Collection. Denk aan vorstelijke ruimtes met gouden gordijnen, kroonluchters en schouwhaarden. De familiekamers bestaan uit een Duplex onder een houten gewelf. Het hotel draagt de veiligheid van zijn gasten hoog in het vaandel. Zo moet iedere hotelgast meerdere keren zijn of haar sleutel scannen, onder meer in de lift, alvorens toegang te verkrijgen tot de hotelkamer.

Het ‘state of the art’-gedeelte van Grand Hotel Casselbergh

De architectuur van het nieuwbouwgedeelte van Grand Hotel Casselbergh is gerealiseerd op vraag van de werelderfgoedstad Brugge en springt in het oog door de inoxplaat waarmee de gevel bekleed is en waarvoor de eigenaars van The Swan Hotel Collection Europa hebben doorgereisd. Het idee erachter is dat de gevel doet denken aan een schatkist, de ramen vormen de diamanten op de schatkist. Kamers in dit gedeelte bieden uitzicht op de Reien waar u toeristen in bootjes ziet voorbij varen. Het team van dit luxueus viersterrenhotel gaat ver om te voldoen aan uw persoonlijke wensen. Grand Hotel Casselbergh. Luxury of the past, designed for the future. Boek nu of contacteer ons voor meer informatie.

Top hotels
Top locaties
hotel viersterrenhotels Brugge viersterrenhotels vergaderlocatie
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
hotel viersterrenhotels Brugge viersterrenhotels vergaderlocatie
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
hotel viersterrenhotels Brugge viersterrenhotels vergaderlocatie
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
hotel viersterrenhotels Brugge viersterrenhotels vergaderlocatie
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89