€10 korting per nacht bij online reservering

Hotel Dukes’ Palace, koninklijke luxe

The Swan Hotel Collection

Hotel Dukes’ Palace van The Swan Hotel Collection is een streling voor het oog, een architecturaal hoogstandje dat een majestueuze interieurvormgeving herbergt die u instant tot rust brengt. In dit historisch gebouw heerst elegantie dankzij interieurcreaties uit hoogwaardige materialen. Denk aan imposante kroonluchters, antieke schouwhaarden en houten trappen. Lambriseringen, bekende kunstwerken en gordijnen in hoogglanzende materialen kleuren het geheel.

Hotel Dukes’ Palace, een uniek vijfsterrenhotel in Vlaanderen

Dit prestigieuze hotel, een uniek vijfsterrenhotel in Vlaanderen, onderscheidt zich door zijn unieke sfeerschepping, klasse op het vlak van architectuur en interieurvormgeving, service en culinaire beleving. Niet voor niets heeft Restaurant Dukes een vermelding in de Michelingids. De gerechten die u hier geserveerd krijgt, vormen een kleurenpalet aan smaaksensaties. Ontbijten doet u in stijl met een rijkelijk gevuld buffet inclusief bubbels, verse vruchtensappen en chocolade. Our aim is to please. In Hotel Dukes’ Palace is de hemel niet ver weg.

Koninklijk prestige in Hotel Dukes’ Palace

Hotel Dukes’ Palace ademt prestige uit. De kasteeltoren verleent het de uitstraling van een koninklijke residentie en trekt de aandacht van menig toeristisch bezoeker in de nabijgelegen winkelstraat. Het vijfsterrenhotel is gebouwd op het Prinsenhof, een voormalige muntslagerij en abdij, en bestaat uit een kasteel- en abdijgedeelte. De toren herbergt de oudste lift van België, en één van de oudsten van Europa. Vergaderen doet u in Hotel Dukes’ Palace in stijl in onze meeting rooms met optimale vergaderfaciliteiten. Hotel Dukes’ Palace onderscheidt zich door streven naar perfectie en oog voor detail, en beschikt over een ruime parking aan het hotel.

Intieme sereniteit in Hotel Dukes’ Palace

Hotel Dukes’ Palace bevindt zich in de historische stadskern van Brugge, vlakbij De Markt, en hoewel De Beiaard van het Belfort soms hoorbaar is, overvalt u een gevoel van sereniteit en rust wanneer u de uitgestrekte tuin van het paviljoen binnenwandelt of geniet van een aperitief op het terras. De binnentuin met een oppervlakte van 3000m² is de grootste van centrum Brugge en herbergt bekende beeldhouwwerken en een imposante Ginkgo Biloba-boom. Dezelfde sfeer van intimiteit heerst in de spa, waarnaar op elke gang een rechtstreekse toegang is met het oog op maximale privacy.

Overnachten in Hotel Dukes’ Palace

Kamers met city view bieden uitzicht op de drie torens van Brugge: het Belfort, de Onze-Lieve-Vrouwe Kerk en de Sint-Salvator Kathedraal. De suites dragen namen van historische figuren en de fresco’s en glasramen zijn historisch beschermd. De Maria Van Bourgondië Suite, naar haar vernoemd omdat ze er haar laatste nacht heeft doorgebracht, herbergt een bubbelbad. De kamers worden gekenmerkt door bedden met rijkelijke stoffen, en marmeren badkamers in zwart-witcontrast. In de Deluxe kamers en Suites hult u zich in de luxe van L’Occitane, in de standaardkamers geniet u van de badproducten van The Swan Hotel Collection. Hotel Dukes’ Palace staat synoniem aan overnachten in stijl, logeren in luxe. Historical pride in an exclusive way. Boek nu uw verblijf bij ons en geniet van de laagste prijsgarantie, of contacteer ons voor meer informatie.

Top hotels
Top locaties
hotel Overnachten Hotel vijfsterrenhotel meeting rooms
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
hotel Overnachten Hotel vijfsterrenhotel meeting rooms
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
hotel Overnachten Hotel vijfsterrenhotel meeting rooms
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
hotel Overnachten Hotel vijfsterrenhotel meeting rooms
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89