€10 korting per nacht bij online reservering

Hotel faciliteiten

The Swan Hotel Collection

Indien u in Brugge wil overnachten in een hotel dat voorzien is van de beste hotel faciliteiten maar ook van een excellente service, dan moet u bij The Swan Hotel Collection zijn. Onze hotels beschikken niet alleen over een eigen hotelparking, maar ook over een wellnesscenter en een gezellige bar. In de ochtend geniet u bij ons van een uitgebreid ontbijtbuffet en lunchen of dineren kan in Restaurant Dukes in Hotel Dukes’ Palace. U heeft hoge verwachtingen van uw verblijf in Brugge? The Swan Hotel Collection lost deze met plezier voor u in!

Hotel faciliteiten: wellnesscenter

In drie van de vier hotels van The Swan Hotel Collection kan u genieten van een stijlvol ingericht wellnesscenter. Zowel Hotel The Peellaert Adults Only als Grand Hotel Casselbergh en Hotel Dukes’ Palace beschikken over deze luxueuze hotel faciliteiten. Zo kan u na een dagje kuieren in de bruisende stad helemaal tot rust komen en genieten van sauna en stoombad, of uzelf trakteren op een deugddoende massage. Contacteer ons gerust voor gedetailleerde informatie over ons wellnessaanbod.

Zowel Hotel The Peellaert – Adults Only als Grand Hotel Casselbergh en Hotel Dukes’ Palace beschikken over deze luxueuze hotel faciliteiten.

Hotel faciliteiten: eigen hotelparking

U vindt een beveiligde hotelparking één van de voorname hotel faciliteiten die niet mogen ontbreken in uw hotel? U komt met de wagen naar Brugge en logeert bij ons in het historisch hart van de stad? Onze hotels beschikken over een eigen beveiligde hotelparking zodat u uw wagen in alle veiligheid en comfort kan parkeren. Let wel op: reserveren voor deze plaatsen is noodzakelijk aangezien het aantal beschikbare plaatsen soms beperkt is. Daarenboven bevindt er zich steeds een extra publieke parking vlakbij het hotel.

De hotels van The Swan Hotel Collection beschikken over alle mogelijke gewenste hotel faciliteiten.

Hotel faciliteiten: uitgebreid ontbijtbuffet

Indien u een hotel met uitgebreide hotel faciliteiten zoekt, bent u bij The Swan Hotel Collection aan het juiste adres. Bij ons ontwaakt u in stijl en geniet u in de ochtend meteen van een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet met verse vruchtensappen. In ons ruim aanbod vindt iedereen gegarandeerd iets naar zijn gading, ook de kleinsten onder ons. Daarenboven doet u dat steeds in een sfeervol, rustig kader en geniet u van een uitmuntende persoonlijke service dankzij ons hotelpersoneel dat steeds uw wensen beantwoordt en alles tot in de puntjes verzorgt.

Hotel faciliteiten: bars en Restaurant Dukes

Bij The Swan Hotel Collection luncht of dineert u in stijl in Restaurant Dukes van Hotel Dukes’ Palace. Het restaurant heeft een vermelding in de Michelingids en biedt u naast een eerlijke, seizoensgebonden keuken ook een topbediening. Hotel Dukes’ Palace heeft een groot terras waar u in alle rust kan genieten. Al onze hotels beschikken over een gezellige loungebar, waar u een glas kan drinken of even op adem kan komen. De hotels van The Swan Hotel Collection beschikken over alle mogelijke gewenste hotel faciliteiten opdat u optimaal zou kunnen genieten van uw verblijf. Boek nu rechtstreeks uw verblijf bij ons en geniet van de laagste prijsgarantie!

Top hotels
Top locaties
Hotel faciliteiten hotel hotels Brugge overnachten
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
Hotel faciliteiten hotel hotels Brugge overnachten
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
Hotel faciliteiten hotel hotels Brugge overnachten
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
Hotel faciliteiten hotel hotels Brugge overnachten
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89