€10 korting per nacht bij online reservering

Hotel met parking in Brugge

The Swan Hotel Collection

U plant een bezoek aan Brugge en bent op zoek naar een hotel met parking in het hart van de stad? De hotels van The Swan Hotel Collection beschikken over een eigen, beveiligde hotelparking zodat u uw wagen in alle comfort en veiligheid kan parkeren in of aan ons hotel. Zo kan u in alle rust arriveren, uw bagage naar de receptie brengen en op uw gemak inchecken. Indien u een hotel met parking zoekt in het centrum van Brugge, dan bent u bij The Swan Hotel Collection aan het juiste adres.

Hotel met parking

Indien u een hotel met parking zoekt in het centrum van Brugge, biedt The Swan Hotel Collection u vier mogelijkheden. Hotel Aragon beschikt over een hotelparking die u aan een tarief van twintig euro per nacht kan gebruiken. In Hotel The Peellaert - Adults Only parkeert u aan twintig euro per nacht. Indien u in Grand Hotel Casselbergh logeert, dan kan u de hotelparking gebruiken aan een tarief van vijfentwintig euro per nacht. In deze hotels is het noodzakelijk om tijdig te reserveren aangezien de beschikbare plaatsen soms beperkt zijn. Verkiest u een hotel met parking waar u steeds parkeerzekerheid heeft? Dan logeert u idealiter in Hotel Dukes’ Palace. Dit hotel beschikt over een ruime ondergrondse parking waar u uw wagen veilig parkeert aan een tarief van vijfentwintig euro per nacht.

Indien u een hotel met parking zoekt in het centrum van Brugge, biedt The Swan Hotel Collection u vier mogelijkheden.

Hotel met parking op wandelafstand

Naast de mogelijkheid om uw wagen veilig te parkeren in ons beveiligd hotel met parking, bevindt er zich een extra publieke parking op wandelafstand van elk hotel van The Swan Hotel Collection. Zo hoeft u nooit te vrezen voor parkeerproblemen. Deze ondergrondse parkings kan u gebruiken aan een tarief van ongeveer negen euro per vierentwintig uur. Komt u in groep naar Brugge? Bussen dienen te parkeren op de parking aan het Bargeplein, maar wij bieden de mogelijkheid om uw bagage te laten afzetten aan het hotel. Wij doen alles voor uw comfort.

Vlot bereikbaar hotel met parking

Bent u op zoek naar een vlot bereikbaar hotel met parking? In welk hotel van The Swan Hotel Collection u ook logeert, al onze hotels zijn vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Indien u met de trein naar Brugge komt, dan kan u een taxi nemen naar het hotel. Bij ons bent u steeds verzekerd van een uitstekende ligging in het hart van de stad, een vlotte bereikbaarheid en voldoende parkeergelegenheden. Boek nu rechtstreeks uw verblijf bij ons en verzeker uzelf van het meest voordelige tarief, of contacteer ons voor meer informatie.

Top hotels
Top locaties
Hotel met parking hotel hotels
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
Hotel met parking hotel hotels
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
Hotel met parking hotel hotels
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
Hotel met parking hotel hotels
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89