€10 korting per nacht bij online reservering

Hotel met wellness: baden in luxe

The Swan Hotel Collection

Komt u op bezoek naar Brugge en zoekt u een hotel met wellness waar u kan overnachten? Dan bent u aan het juiste adres bij The Swan Hotel Collection. Onze prestigieuze hotelgroep beschikt over vier hotels, waarvan drie met een eigen wellnesscenter in het hotel. Zo kan u na een dagje kuieren in het bruisende hart van de stad heerlijk tot rust komen in onze hotelspa’s. Op zoek naar luxueuze ontspanning tijdens een citytrip of zakenreis? Welkom bij The Swan!

Adults Only hotel met wellness

Bent u op zoek naar een hotel met wellness in Brugge waar rust verzekerd is? The Swan Hotel Collection beschikt over een exclusief Adults Only hotel in het hart van de stad, waar u in alle rust en sereniteit op adem kan komen. In Hotel The Peellaert – Adults Only kan u gebruikmaken van sauna, stoombad en relaxatieruimte, en voor onze sportieve gasten beschikken wij over een fitnessruimte met professionele toestellen. Massages kunnen geboekt worden op aanvraag.

Komt u op bezoek naar Brugge en zoekt u een hotel met wellness waar u kan overnachten?

Viersterren hotel met wellness

Wil u tot rust komen in een hotel met wellness in empirestijl? In Grand Hotel Casselbergh baadt u in luxe in de historische kelder van het hotel die is omgebouwd tot spacenter. In dit hotel met wellness in exotische sferen geniet u van sauna, stoombad en relaxatieruimte en kan u de beentjes strekken in het fitnesscenter met professionele toestellen. Na een ontspannend dagje in Brugge kan u uzelf trakteren op een deugddoende massage. Indien u in Hotel Aragon verblijft, kan u op aanvraag gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten in één van onze andere hotels.

Op zoek naar een vijfsterren hotel met wellness in Brugge?

Vijfsterren hotel met wellness

Op zoek naar een vijfsterren hotel met wellness in Brugge? Dan moet u bij Hotel Dukes’ Palace zijn. In dit hotel met wellness geniet u bovenop de klassieke wellnessfaciliteiten zoals sauna, stoombad of massage van UV-stralers en infraroodcabines, en van een zoutwand met kristallen uit het Himalaya-gebergte die hetzelfde effect heeft op de huid als baden in de Dode Zee. Massages kunnen geboekt worden op aanvraag, en sportieve gasten kunnen zich uitleven in de fitnessruimte. Contacteer ons gerust voor meer informatie over ons wellnessaanbod. Indien u rechtstreeks uw verblijf bij ons boekt, geniet u steeds van de laagste prijsgarantie!

Top hotels
Top locaties
Hotel met wellness Hotel wellness hotel hotels
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
Hotel met wellness Hotel wellness hotel hotels
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
Hotel met wellness Hotel wellness hotel hotels
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
Hotel met wellness Hotel wellness hotel hotels
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89