€10 korting per nacht bij online reservering

Luxe hotel in centrum Brugge

The Swan Hotel Collection

Bent u op zoek naar een luxe hotel in het hart van de stad Brugge? Zoek niet verder! The Swan Hotel Collection is een groep van luxe-, charme- en boetiekhotels in Brugge die bekend staat omwille van zijn topkwaliteit in infrastructuur, dienstverlening en centrale ligging in de stadskern van Brugge. Laat u betoveren door de elegantie die van deze luxueuze hotels afstraalt.

Luxe hotel met historisch karakter

In onze luxe hotels wordt de historische sfeer van Brugge doorgetrokken. Elk luxe hotel van The Swan Hotel Collection in Brugge combineert historische schoonheid en luxe. Hotel The Peellaert – Adults Only is vernoemd naar de voormalige woonplaats van Baron De Peellaert. Grand Hotel Casselbergh fungeerde als verblijfplaats van Karel II van Engeland gedurende zijn ballingschap en is een beschermd monument opgetrokken uit ruïnes waarvan de moluren gerecupereerd werden. Hotel Dukes’ Palace is gesitueerd in het Prinsenhof, de voormalige residentie van de Bourgondische adel. Deze aristocratische sferen zijn merkbaar in elk luxe hotel van The Swan Hotel Collection.

Luxe hotel met wellnessfaciliteiten

In elk luxe hotel van The Swan Hotel Collection (uitgezonderd Hotel Aragon) bevindt zich een wellnesscenter waar u kan genieten van sauna, stoombad en relaxatieruimte in het hotel. In Hotel Dukes’ Palace geniet u van infraroodcabines, UV-stralers en een zoutwand met kristallen uit het Himalaya-gebergte die hetzelfde heilzaam effect heeft op de huid als baden in de Dode Zee. Massages kunnen geboekt worden op aanvraag. Heerlijk om na een dagje kuieren in Brugge tot rust te komen.

Luxe hotel met historisch karakter.

Luxe hotel met diverse kamertypes en eigen parking

Elk luxe hotel van The Swan Hotel Collection in Brugge biedt u een ruime keuze aan kamertypes, van standaardkamers tot luxueuze suites. Zo vindt u steeds een kamer die voldoet aan uw wensen, aangepast aan uw behoeften en budget. In onze luxe hotels in Brugge geniet u exclusief van vier- en vijfsterrenproducten zoals de badproducten van L’Occitane of The Swan Hotel Collection. Elk luxe hotel van The Swan Hotel Collection beschikt over een beveiligde hotelparking voor optimaal comfort en een publieke parking op wandelafstand. Boek nu en geniet van de voordeligste tarieven, of contacteer ons voor meer informatie.

Top hotels
Top locaties
Luxe hotel hotel luxe hotels in Brugge luxe hotels Brugge
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
Luxe hotel hotel luxe hotels in Brugge luxe hotels Brugge
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
Luxe hotel hotel luxe hotels in Brugge luxe hotels Brugge
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
Luxe hotel hotel luxe hotels in Brugge luxe hotels Brugge
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89