€10 korting per nacht bij online reservering

Ontbijt in stijl in een luxueus hotel

The Swan Hotel Collection

In de hotels van The Swan Hotel Collection ontwaakt u als een koning of koningin, want bij ons zijn al onze gasten voornaam. Wij bieden onze hotelgasten een uitgebreid en gevarieerd ontbijt buffet, zodat u optimaal aan uw dag kan beginnen, of u nu een zakelijke meeting heeft in ons hotel of er gezellig op uit trekt naar het bruisende Brugge of de nabijgelegen dorpjes. Een goede start van de dag is belangrijk! Daarom verzorgt ons hotelpersoneel alles voor u tot in de puntjes.

Rijkelijk gevuld ontbijt

In alle hotels van The Swan Hotel Collection geniet u van een rijkelijk gevuld, uitgebreid ontbijt in buffetvorm. Daarbij staan niet alleen kwalitatief hoogwaardige producten centraal, maar ook een uitmuntende persoonlijke service. U geniet van een exclusieve vier- en vijfsterrenservice, wat zich vertaalt in de keuze uit diverse broodsoorten, eierbereidingen en warme gerechten zoals spek, worstjes en champignons, verse vruchtensappen, hartig en zoet beleg, ontbijtgranen, yoghurtsoorten en zoveel meer. Warme dranken worden bij het ontbijt steeds bij u aan tafel geserveerd.

Room service ontbijt

Als hotelgast van The Swan Hotel Collection verdient u alleen het allerbeste. Daarom gaat ons hotelpersoneel steeds dat stapje verder om aan al uw persoonlijke wensen te voldoen. U verkiest een ontbijt op bed? Bij ons is het mogelijk om roomservice te bestellen voor het ontbijt. Zo geniet u in de intimiteit van uw eigen hotelkamer van het beste van wat onze keuken te bieden heeft. Dieetwensen kunnen steeds worden doorgegeven. U wenst sojamelk of glutenvrij brood? Dat kan!

Als hotelgast van The Swan Hotel Collection verdient u alleen het allerbeste.

Ontbijt voor externe gasten

Onze hoteldeuren staan ook open voor externe gasten die niet bij ons overnachten. Indien u vooraf reserveert, kan u bij ons op weekdagen genieten van onze ontbijt formule. In Hotel Aragon betaalt u hiervoor vijftien euro per persoon, in Hotel The Peellaert – Adults Only is dat twintig euro, en in Grand Hotel Casselbergh en Hotel Dukes’ Palace kan u van onze ontbijtformule genieten voor respectievelijk vijfentwintig en achtentwintig euro per persoon. Aan onze hotelgasten raden wij aan om het ontbijt vooraf te reserveren, want een kamerprijs inclusief ontbijt is voordeliger dan het achteraf bij te boeken. Boek nu rechtstreeks uw verblijf bij ons, en geniet steeds van de laagste prijsgarantie, of contacteer ons voor meer informatie.

Top hotels
Top locaties
hotel hotels luxueus hotel zakelijke meeting
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
hotel hotels luxueus hotel zakelijke meeting
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
hotel hotels luxueus hotel zakelijke meeting
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
hotel hotels luxueus hotel zakelijke meeting
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89