€10 korting per nacht bij online reservering

Restaurant Dukes: tafelen in luxe

The Swan Hotel Collection

Bent u op zoek naar een exclusief restaurant in het centrum van Brugge? In Hotel Dukes’ Palace bevindt zich Restaurant Dukes, waar u geniet van een topservice en een verfijnde keuken die een vermelding geniet in de Michelingids. U bent steeds welkom bij ons als hotelgast, maar ook als Bruggeling of dagjestoerist.

De verfijnde keuken van Restaurant Dukes

In Restaurant Dukes geniet u van een eerlijke, klassieke keuken met een moderne toets. Ons ervaren keukenteam gaat voortdurend op zoek naar ingrediënten van topkwaliteit en streekproducten waarmee seizoensgebonden gerechten bereid worden. Restaurant Dukes biedt de perfecte setting voor een stijlvolle zakenlunch, ontspannen afternoon tea of chic diner. Bekijk hier onze Menukaart en onze Wijnkaart.

Bent u op zoek naar een exclusief restaurant in het centrum van Brugge?

Verborgen oase van rust in Restaurant Dukes

Bent u gezellig aan het shoppen in de winkelstraten van Brugge en zoekt u een gezellig en rustig terras om even een tussenstop te maken en iets te eten? In Restaurant Dukes van Hotel Dukes’ Palace kan u ook terecht indien u niet in het hotel verblijft. U kan gezellig bij ons komen lunchen of dineren. Restaurant Dukes beschikt over een terras waar u in stijl geniet met zicht op de binnentuin van Hotel Dukes’ Palace, de grootste van centrum Brugge. Hier ontdekt u een verborgen oase van gastvrijheid in het bruisende hart van Brugge.

Lunchen of dineren in Restaurant Dukes.

Lunchen of dineren in Restaurant Dukes

In Restaurant Dukes kan u dagelijks voor een lunch terecht van 12u tot 14u30 en sfeervol dineren kan elke dag, van maandag tot en met zondag tussen 18u30 en 21u00. Of u nu komt lunchen of dineren, in Restaurant Dukes is het steeds gezellig tafelen en geniet u van een exclusieve service. In ons restaurant bent u welkom als hotelgast maar ook als Bruggeling of als dagjestoerist. Wenst u te overnachten in Hotel Dukes’ Palace? Indien u rechtstreeks uw verblijf bij ons boekt, geniet u steeds de laagste prijsgarantie! Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Top hotels
Top locaties
restaurant exclusief restaurant restaurant centrum Brugge hotel
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
restaurant exclusief restaurant restaurant centrum Brugge hotel
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
restaurant exclusief restaurant restaurant centrum Brugge hotel
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
restaurant exclusief restaurant restaurant centrum Brugge hotel
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89