€10 korting per nacht bij online reservering

Vacatures

The Swan Hotel Collection

Begin je carrière bij The Swan Hotel Collection! Wil je graag werken in de beste hotels en het beste restaurant van Brugge?

The Swan Hotel Collection is een familiale hotelgroep met vier luxehotels en een culinair verfijnd restaurant gesitueerd in het hart van Brugge (België). Als toegewijd hotelier ligt de focus bij de Familie Degroote op topkwaliteit en gastentevredenheid. Dit vertaalt zich bij onze medewerkers in een warme, gastvriendelijke service met oog voor detail en individuele aandacht voor iedere gast.

Als medewerker bij The Swan Hotel Collection kom je terecht in een dynamische, familiale hotelgroep waar allerlei activiteiten plaats vinden op hetzelfde moment.

Iets voor jou?

Wij zoeken enthousiastegemotiveerde en plichtsbewuste collega’s. Je bent communicatief vaardigcreatief en je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Daarnaast ben je nauwkeurigsociaal ingesteld en heb je zin voor initiatief. Je kunt zelfstandig werken, bent flexibel en durft vragen te stellen. Samenwerken met collega’s, leidinggevenden en de hoteldirecteur schrikt je niet af.

Overtuigd?

Stuur je CV en motivatiebrief naar jobs@theswanhotelcollection.com.

Openstaande functies & stageplaatsen

Top hotels
Top locaties
hotel hotels hotels brugge hotel boeken
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
hotel hotels hotels brugge hotel boeken
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
hotel hotels hotels brugge hotel boeken
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
hotel hotels hotels brugge hotel boeken
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89