€10 korting per nacht bij online reservering

Vergaderen in Brugge in stijl

The Swan Hotel Collection

Zoekt u een geschikte locatie om een belangrijke meeting te laten doorgaan? Brugge is de perfecte bestemming om zaken te combineren met cultuur. In de hotels van The Swan Hotel Collection verzekert u uw zakenpartners of medewerkers van een meeting in een luxueus kader en een uitmuntende persoonlijke service. Vergaderen in Brugge doet u in stijl in één van onze hotels, die een op-en-top luxueuze uitstraling hebben.

Vergaderen in Brugge, de evenementenstad bij uitstek

Brugge is een ware evenementenstad. De stad organiseert regelmatig bijzondere evenementen die de moeite waard zijn om bij te wonen. Indien u in Brugge bent voor een businessmeeting, kan u zaken en plezier perfect combineren. In deze historische stad valt altijd iets te beleven, waardoor u voor of na uw vergadering of seminarie de stad kan intrekken om cultuur op te snuiven. Vergaderen in Brugge krijgt extra cachet wanneer u het combineert met een bezoekje aan de historische bezienswaardigheden of evenementen in de stad.

Vergaderen in Brugge op een unieke locatie.

Vergaderen in Brugge op een unieke locatie

Vergaderen in Brugge doet u in onze hotels op een unieke locatie. In de hotels van The Swan Hotel Collection vergadert u in historische gebouwen die een sfeervol en luxueus karakter uitstralen. Zo vergadert u in Hotel The Peellaert – Adults Only in de vroegere woning van Baron De Peellaert, en gaat uw meeting in Hotel Dukes’ Palace door in de voormalige residentie van de Bourgondische adel. Ook in Grand Hotel Casselbergh is de aristocratische sfeer voelbaar. Deze hotelgevels zijn monumentaal beschermd. Vergaderen in Brugge? In een vergaderruimte van The Swan Hotel Collection maakt u gegarandeerd indruk op uw gasten.

In stijl vergaderen in Brugge.

In stijl vergaderen in Brugge

Vergaderen in Brugge doet u in stijl in de hotels van The Swan Hotel Collection. Ons hotelteam staat garant voor een hoogwaardige dienstverlening, en biedt u en uw zakenpartners of medewerkers exclusieve vier- en vijfsterrenproducten aan. Onze hotels beschikken over diverse vergaderzalen en seminarieruimtes met uiteenlopende capaciteiten en optimale vergaderfaciliteiten waarbij ons team alles tot in de puntjes verzorgt. Om grote groepen te verwelkomen, kan er samengewerkt worden tussen onze hotels, die zich op amper één uur rijden van Brussel bevinden. U wil bij ons vergaderen in Brugge en overnachten in één van onze hotels? Boek dan nu rechtstreeks uw verblijf bij ons, en geniet van de laagste prijsgarantie, of contacteer ons voor meer informatie.

Top hotels
Top locaties
Vergaderen in Brugge hotel hotels vergaderruimte
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
Vergaderen in Brugge hotel hotels vergaderruimte
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
Vergaderen in Brugge hotel hotels vergaderruimte
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
Vergaderen in Brugge hotel hotels vergaderruimte
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89