€10 korting per nacht bij online reservering

Vergaderfaciliteiten in Brugge

The Swan Hotel Collection

Indien u bij ons in Brugge vergadert in één van onze vergaderzalen of boardrooms, dan bent u verzekerd van optimale vergaderfaciliteiten en een uitmuntende persoonlijke dienstverlening waarmee u uw gasten ongetwijfeld positief verrast. Op zoek naar de perfecte vergaderfaciliteiten in Brugge? Zoek niet langer! The Swan Hotel Collection verwent u en uw gasten en beantwoordt aan al uw wensen. Bovendien vergadert u bij ons op amper één uurtje rijden van Brussel.

Vergaderfaciliteiten op maat

In onze vergaderzalen en boardrooms zijn diverse opstellingen mogelijk. Naargelang de gewenste onthaalcapaciteit en uw vergadervereisten herschikken wij onze vergaderruimtes in Brugge op maat van uw meeting. Bij ons geniet u steeds van de beste vergaderfaciliteiten. Wij beschikken over alle benodigde voorzieningen om uw seminarie of vergadering in optimaal comfort te laten doorgaan. Zo kan u bij ons gebruikmaken van een groot scherm en beamer. Onze vergadertafels zijn smaakvol opgedekt en beschikken over pen en papier voor iedere genodigde, net zoals pepermuntjes en water.

 

Vergaderfaciliteiten met food & beverage

Op het lijstje van uitstekende vergaderfaciliteiten kan de nodige food & beverage uiteraard niet ontbreken. Bij ons kan u vergaderpakketten op maat bestellen waarbij ons hotelpersoneel u op uw wenken bedient en alles tot in de details verzorgt. U kan uw meeting onderbreken door uw gasten een smaakvolle koffiepauze aan te bieden in onze foyers en lounges, en indien gewenst kan u uw training of seminarie koppelen aan een stijlvolle zakenlunch of –diner. Bij The Swan Hotel Collection is een voortreffelijke catering aanwezig en geniet u van een uitmuntende topservice.

Indien u bij ons in Brugge vergadert in één van onze vergaderzalen of boardrooms, dan bent u verzekerd van optimale vergaderfaciliteiten.

Optimale vergaderfaciliteiten met alle benodigde voorzieningen

Gaat uw meeting of seminarie door in een vergaderzaal of boardroom van één van onze hotels? Dan bent u verzekerd van een sfeervolle ruimte met voldoende natuurlijke lichtinval voor opperste concentratie. Wij voorzien in al uw behoeften en beschikken over optimale vergaderfaciliteiten. Audiovisueel materiaal is beschikbaar op aanvraag. Zo kan u gebruikmaken van videoconference en kunnen vertaalcabines worden geïnstalleerd. In al onze hotels geldt een algemeen rookverbod en is gratis wifi beschikbaar. Boek nu rechtstreeks bij ons, en geniet van de laagste prijsgarantie. Wenst u meer informatie over onze vergaderfaciliteiten? Contacteer ons gerust voor meer informatie!

Top hotels
Top locaties
Vergaderfaciliteiten boardroom hotel hotels
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
Vergaderfaciliteiten boardroom hotel hotels
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
Vergaderfaciliteiten boardroom hotel hotels
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
Vergaderfaciliteiten boardroom hotel hotels
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89