€10 korting per nacht bij online reservering

Hotel Aragon, stijlvol logeren in Brugge

The Swan Hotel Collection

Dit recent gerenoveerde hotel met 42 kamers en 14 holiday flats in hartje Brugge maakt deel uit van The Swan Hotel Collection, een groep van luxe-, charme- en boetiekhotels in Brugge. The Swan, refererend naar de Brugse legende van de zwaan en symbool voor de elegantie van deze hotels, combineert kwaliteit in infrastructuur, service en een toplocatie vlakbij De Markt. Hotel Aragon is gelokaliseerd rond de winkelstraten en De Markt waardoor het de perfecte uitvalsbasis vormt voor een weekendje naar Brugge.

Kamer met ontbijt in Hotel Aragon

In Hotel Aragon geniet u van ruime kamers, al dan niet met intiem balkon, in pastel- en aardetinten, en stijlvolle badkamers. Wie op zoek is naar een kamer met ontbijt-formule in het historisch hart van Brugge, is bij Hotel Aragon aan het geknipte adres. Dit viersterrenhotel herbergt een gezellige lobby met bar en heeft een beveiligde parking. Hier overnacht u in een tijdloos hedendaags interieur.

In Hotel Aragon geniet u van ruime kamers, al dan niet met intiem balkon, in pastel- en aardetinten, en stijlvolle badkamers.

Nagenieten van een dagje Brugge in Hotel Aragon

In Hotel Aragon geniet u van stijlvolle kamers die een prachtig zicht bieden op de daken van de binnenstad. Sommige kamers hebben een privébalkon aan de achterzijde van het hotel: de ideale plek om na te genieten van een heerlijk dagje rondkuieren in het historische hart van Brugge. Hotel Aragon beschikt over een bijgebouw op vijftig meter van het hotel, Aragon House genaamd. Aragon House biedt studio’s met kitchenette, ideaal voor een langer verblijf in Brugge of voor wie met jonge kinderen wenst te overnachten in Brugge.

Kidsvriendelijk logeren in Hotel Aragon

Hotel Aragon garandeert gezinnen, families of vriendengroepen een aangenaam verblijf aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze familiekamers, studio’s met kitchenette en vakantieflats voor zes personen bieden het nodige comfort. Er bevindt zich een publieke parking op vijftig meter van het hotel. In het hotel geldt een rookverbod, zijn huisdieren niet toegelaten en is gratis draadloos internet beschikbaar. Lunchen of dineren kan op wandelafstand, in Restaurant Dukes. Hotel Aragon. Enjoy the cosy hospitality in Bruges. Boek nu of contacteer ons voor meer informatie.

Top hotels
Top locaties
hotel Kamer met ontbijt boetiekhotels weekendje naar Brugge
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
hotel Kamer met ontbijt boetiekhotels weekendje naar Brugge
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
hotel Kamer met ontbijt boetiekhotels weekendje naar Brugge
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
hotel Kamer met ontbijt boetiekhotels weekendje naar Brugge
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89