€10 korting per nacht bij online reservering

Hotel The Peellaert - Adults Only

The Swan Hotel Collection

Hotel The Peellaert is een boetiekhotel in empire en classicistische stijl, kleinschalig en luxueus met vijftig sfeervolle kamers. Binnenin geniet u van een stijlvolle interieurvormgeving met hoge plafonds, vorstelijke lambriseringen en decoraties in gesofisticeerde materialen. Hier logeert u in Engelse stijl met antieke meubelen, wandspiegels en kroonluchters. Ontbijten doet u in een stijlvol kader met zicht op de sierlijke binnentuin.

Hotel The Peellaert maakt deel uit van The Swan Hotel Collection, een prestigieuze hotelgroep van luxe-, charme- en boetiekhotels in Brugge.

 

Aristocratische sferen in Hotel The Peellaert

Dit luxueus viersterrenhotel is vernoemd naar de negentiende-eeuwse aristocratische woning van Baron De Peellaert. De voorgevel van dit historisch pand is beschermd. De aristocratische stijl is merkbaar in de interieurvormgeving van dit viersterrenhotel, zowel in de historische lounges en bar als in de stijlvolle hotelkamers. In Hotel The Peellaert wordt u wakker als een aristocraat. Elegantie troef in dit viersterrenhotel.

Hotel The Peellaert als uitvalsbasis om Brugge te verkennen

Hotel The Peellaert is de geschikte uitvalsbasis voor een uitstapje naar het historisch hart van Brugge, aangezien het zich situeert vlakbij De Burg, de Vismarkt en De Brugse Reien. Deze werelderfgoedstad biedt de perfecte combinatie van kunst, cultuur en romantiek en laat u lokale specialiteiten ontdekken zoals Brugse bieren en chocolade. Na een dagje kuieren in Brugge komt u tot rust in de zestiende-eeuwse kelder van het hotel die werd omgetoverd tot sfeervolle spa.

Hotel The Peellaert is de perfecte overnachtingsplek tijdens een romantisch weekendje naar Brugge.

Romantisch overnachten in Hotel The Peellaert

Hotel The Peellaert is de perfecte overnachtingsplek tijdens een romantisch weekendje naar Brugge, daar het dienst doet als ‘Adults Only’-hotel en uitsluitend toegankelijk is voor meerderjarigen. Op die manier garandeert The Peellaert zijn hotelbezoekers optimale rust, ontspanning en sereniteit. Hier baadt u in historische schoonheid en luxe. In de kamers, gedecoreerd met kwalitatieve materialen in warme kleuren, wordt u wakker onder hoge plafonds met fresco’s en kroonluchters. Heerlijk lunchen of dineren doet u in Restaurant Dukes, op wandelafstand van het hotel.

Meetings & events in Hotel The Peellaert

In Hotel The Peellaert kunnen ook meetings en events georganiseerd worden. Dit viersterrenhotel in Brugge beschikt over een historische vergaderzaal met een capaciteit van maximaal 25 personen en een beveiligde parking. The Peellaert staat garant voor optimale vergaderfaciliteiten en een voortreffelijke persoonlijke service en catering. Vergaderen doet u hier in stijl. In het volledige hotel geldt een rookverbod, zijn huisdieren niet toegelaten en is gratis draadloos internet beschikbaar. Op vierhonderd meter afstand van het hotel bevindt zich een publieke parking. Hotel The Peellaert. Discover the fine art of hospitality. Boek nu of contacteer ons voor meer informatie.

Top hotels
Top locaties
hotel Adults Only hotel Adults Only-hotel events in Hotel
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
hotel Adults Only hotel Adults Only-hotel events in Hotel
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
hotel Adults Only hotel Adults Only-hotel events in Hotel
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
hotel Adults Only hotel Adults Only-hotel events in Hotel
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89