€10 korting per nacht bij online reservering

Onze hotels in Brugge, elegantie troef

The Swan Hotel Collection

Bent u op zoek naar een luxueus hotel in Brugge? The Swan Hotel Collection herbergt vier luxe-, charme- en boetiekhotels in het hart van Brugge. Daarmee bieden wij u een kwalitatief aanbod in infrastructuur, service en sfeerbeleving. Onze hotels in Brugge zijn uitstekend gelegen in de kern van Brugge, op een steenworp afstand van De Markt, wat maakt dat onze hotels de ideale overnachtingsplek zijn voor een ontspannend of romantisch weekend in Brugge.

Overnachten in stijl in onze hotels in Brugge

Boek een nacht in één van onze hotels in Brugge en laat u verrassen door de elegantie die The Swan Hotel Collection typeert. In Grand Hotel Casselbergh, Hotel The Peellaert – Adults Only en Hotel Aragon overnacht u in Engelse stijl in een viersterrenhotel, terwijl u in Hotel Dukes’ Palace, een uniek vijfsterrenhotel in Vlaanderen, ontwaakt in een exclusieve setting. Onze hotels in Brugge stralen klasse uit en staan bekend om een onberispelijke dienstverlening. Onze hotels in Brugge herbergen in totaal 340 hotelkamers en vakantieflats.

Overnachten in stijl in onze hotels in Brugge.

Diverse kamercategorieën in onze hotels in Brugge

Wilt u een stijlvol verblijf vastleggen in het hart van de stad Brugge? Onze hotels in Brugge bieden diverse kamercategorieën, van Standaard en Executive tot Deluxe en Suite, met capaciteiten van één tot zes personen en uiteenlopende faciliteiten. Zo vindt u steeds de perfecte kamer voor uw verblijf. Verkiest u een kamer met balkon, kitchenette of zicht op de Brugse Reien? The Swan Hotel Collection heeft voor ieder wat wils aan de beste prijs-kwaliteitverhouding. Of u nu een toerist of zakengast bent, en kort of lang bij ons verblijft, onze medewerkers gaan ver om te voldoen aan uw persoonlijke wensen.

Onze hotels in Brugge beschikken over stijlvolle meeting rooms met diverse capaciteiten.

Businessmeetings in onze hotels in Brugge

Onze hotels in Brugge kunnen ook dienst doen voor congressen, businesstrainingen of plenaire vergaderingen. Wenst u als bedrijf in een exclusief kader te vergaderen? Onze hotels in Brugge beschikken over stijlvolle meeting rooms met diverse capaciteiten, van board rooms voor een beperkt directiecomité tot plenaire zalen voor een grote groep. The Swan Hotel Collection staat garant voor perfecte vergaderfaciliteiten en een uitmuntende persoonlijke service. Er geldt een algemeen rookverbod in al onze gebouwen.

Bijkomende faciliteiten van onze hotels in Brugge

The Swan Hotel Collection draagt uw comfort hoog in het vaandel. Onze hotels in Brugge beschikken over een beveiligde privéparking en een publieke parking op wandelafstand. Heerlijk lunchen of dineren kan in de verborgen oase van gastvrijheid van Restaurant Dukes in Hotel Dukes’ Palace, waar u geniet van een verfijnde keuken met moderne toets, geïnspireerd door seizoensgebonden streekproducten. Na een dagje kuieren in de UNESCO-werelderfgoedstad komt u tot rust in onze sfeervolle lounges, bars en spa’s. The Swan Hotel Collection. Laat u betoveren door de combinatie van historische schoonheid en luxe.

Top hotels
Top locaties
hotels in Brugge hotels Brugge hotels hotel
Hotel Aragon
Naaldenstraat 22, 8000 Brugge
+32(0)50 33 35 33
hotels in Brugge hotels Brugge hotels hotel
Hotel Dukes' Palace
Prinsenhof 8, 8000 Brugge
+32(0)50 44 78 88
hotels in Brugge hotels Brugge hotels hotel
Grand Hotel Casselbergh
Hoogstraat 6, 8000 Brugge
+32(0)50 44 65 00
hotels in Brugge hotels Brugge hotels hotel
Hotel The peellaert
Hoogstraat 20, 8000 Brugge
+32(0)50 33 78 89